Share on Facebook0Share on Google+5
Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

AP Police SI Answer Key 2016 with Question paper And Answers

As All Of You Know Andhra Pradesh State Level Police Recruitment Board(APSLPRB) had Recently released a notification for 707 vacancies including SI (Civil), RSIs (AR/SAR CPL/APSP). On 27th November 2016 board has conducted AP SI Prelims exam. Those who have attended For the APSLPRB Sub Inspector exam and are eagerly waiting for AP Police SI Answer Key 2016 for all sets A, B, C and D. Sub Inspector Answer Key will be displayed soon in the official website.

AP Police SI Answer Key 27th Nov 2016 All sets

AP Police SI Answer Key 2016

There are many students taken coaching for AP Police SI exam from various institutes and put efforts for getting job as AP Police SI. All applicants should have some patience until official website announces the AP Police Sub Inspector Answer Key 2016. Today as per AP Police SI Exam more than 1.2 Lakh applicants attended the AP Police SI Exam and are waiting for the Officail Andhra Pradesh SI 2016 Answer Key .More students are very much attracted towards AP Police SI jobs as AP Police SI jobs are more honorable jobs. Andhra Police SI Exam Answer Key 2016 will be displayed soon in the AP Official Website.

Police SI Exam Second Paper Asked Questions

1.Who Is Prime Minister Of Nepal

Ans: Pushpa Kamal Dahal

2.When The Bombay High Court Was Established?

Ans: 1862

3. G20 Summit 2016 Was Held At?

Ans:Hangzhou,China

4.The Woman Athlete To Receive The First Gold Medal In RIO Olympics Of 2016 Is

Ans: Virginia Thrasher -USA

5.The Indian Media Frequently Used The Following Word To Di scribe The Para Military Actions Against Naxalites ?

6.Midnight Blood Sample Are Taken To Confirm This Infection ?

Ans: Filaria

7.The Tiger Reserve Received “The Bio Diversity Award 2016 Is ?

Ans:Pakke Tiger Reserve At Arunachal Pradesh

8. Children Film Society Of India Present Chair Person Is ?

Ans: Mukesh Khanna

9.The President Of International Olympics Committee ?

Ans: Thomas Bach

10.World Longest Train Tunnel Route Is In ? 

Ans: Gotthard Base Tunnel, Switzerland

AP Police Sub Inspector 2016 Official Answer Key Paper 1 Download Pdf 

 

 

Source: recruitment.appolice.gov.in

Download Official Answer Key Of Ap Police Sub Inspector Paper 1 PDF

As there is no job security in Software field many students are worried about their career and are looking for better government jobs like AP Police SI jobs. For that all are taking coaching from various well known institutes for jobs like AP Police SI jobs. Official website will soon announce the AP Police 2016 SI Answer Key  for all sets conducted on 27th November 2016.

  • AP Police SI Answer Key 2016
  • AP Police SI Exam 27th Nov 2016
  • AP Police Sub Inspector Exam question paper 2016 with Answer Key 2016
  • Andhra Pradesh Police SI Exam Prelims cut off score
  • AP Police SI exam 2015 cut off score
  • AP Police SI Exam 2016 expected result date
  • Download AP Police Answer Key PDF
  • Offical website:  recruitment.appolice.gov.in

How To Download AP Police SI Answer Key 2016

  • Visit Official Site recruitment.appolice.gov.in
  • Search For Latest Police SI News On Right Side Corner Of Home Page
  • Then Click On Answer Key Of AP Sub inspector 2016
  • Download And Save It For Checking Correct Answers Through Official Si 2016 Answer Key

AP Police Constable Events Hall Tickets 2016 Download