Share on Facebook0Share on Google+0
Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
RRB NTPC GK 22nd April 2016 3rd Shift Questions Paper
RRB NTPC GK 22nd April 2016 3rd Shift Questions Paper

RRB NTPC GK 22nd April 2016 3rd Shift Today Questions paper Shift wise Paper Solution.RRB NTPC  CBT Online Exam GK Asked Questions in  Morning/ Afternoon/ Evening Shift or 1st/ 2nd/ 3rd shift

Railway RRB Non Technical Graduate Level Exam Review and Analysis held on  22nd April 2016
RRB NTPC GK RRB NTPC Gk 22nd April 2016 3rd Shift Question Paper
Today 22-04-2016 RRB Conducted the Online Exam of 18252 Non-Technical post at various examination centers of all regions. The online test comprised of 3 sections i.e. General Knowledge, Reasoning, Numerical Ability.
1) In IPL Raina and dhoni played to
Ans. Rajkot and pune
2) Marykom belongs to which state?
Ans. Manipur
3) Gagan narang and abhinav bindra belongs to
Ans. Shooting
4) first satellite of India sent towards lunars isAns. Chandrayaan 1
5) cartosat which takes photos of uttarakhand floods is a
Ans. Remote sensing satellite
6)The process of coating on the surface of a metal with zinc is called
Ans. Galvanisation
7) The scientist who got Nobel prize on malaria is
Ans. Sir Ronald Ross
8) Elisa is the test for AIDS but it is caused by virus
Ans. HIV
9) Narendra modi meets nawaz Sharif to surprise him at his Bday at
Ans. Pakisthan
10) Tooth is made up of
Ans. Calcium phosphate
11) Which national park has worlds two thirds one horned rhinos
Ans. kajiranga
12) Qutub minar built in ______ dynasty.
ANS:  Mamluk or Slave dynasty.
13) Bulb filament is made from which metal?
ANS:  Tungsten
14) How many amendment in Indian constitution?
ANS:  100
15) Pascal is the unit of

Ans: Pressure or stress

16)  Where modi & navaz sarif meet at his birthday?
ANS:  Lahore
17) Ginger is one of the following type
ANS:  Underground stem
Loading...