Share on Facebook0Share on Google+0
Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
Daily Gk Quiz Based  on Current Affairs today Updates
Daily Gk Quiz Based  on Current Affairs today Updates 

1. Who has won first Asian Tennis tout(ATT)?

Ans: Vishnu vardhan

2. The difference between the outflow and inflow of foreign currencyis known as ______.
Ans: Current Account Deficit

3. Which Indian personality was recently bestowed with the Saudi Arabia’s highest civilian honorthe King Abdulaziz Sash”?
Ans: Narendra Modi

4. The World Autism Awareness Day is observed on which date?
Ans: April 2

5. India to purchase 145M777 Howitzers from?
Ans: USA

6. Who has won the 2016 Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix?
Ans: Nico Rosberg

7. Which of the country has approved world’s first dengue vaccine?

Ans: Mexico

8. “Mission Bhagiratha” is the prestigious water grid project in which state of India?
Ans: Telangana

9. Who has won the 2016 Laureus World Sportsman of the Year Award?
Ans: Novak Djokovic

10. What is the new name given to department of disinvestment?